Arrangörer och kontaktinfo

Kontaktuppgifter:

E-post: info <at> varvaros.se

Kontakttelefon under lajvet: Om en anhörig eller dylikt akut behöver komma i kontakt med arrangörerna under lajvet kan de ringa nr 070-660 16 45 (Karl). Telefonen kommer att vara inställd på ljudlöst läge, men kollas av med jämna mellanrum. Om ni inte når fram, skicka då gärna ett sms om vad saken gäller.

Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/484086451784718/

Arrangörer:


Föreningen LRS (Lajvsällskapet Romantiska Sagor):  

20-årig göteborgsförening som arrangerar lajvet i samarbete med Karl & co. Om ni av någon anledning vill kontakta hela styrelsen kan den nås på info <at> lrslajv.se


Karl Victorin

Huvudarrangör, spelvärlden och deltagarkontakt:
info <at> varvaros.se
070-660 16 45
En 32-årig värmländsk musiklärare som numera är bosatt i Göteborg. Har lajvat sedan sommaren 2003 och brukar åka på alla möjliga typer av lajv. Grundade Varvaroskampanjen tillsammans med David Bjälvegård. Har arrangerat en del lajv innan dess också, bland annat Selma Lagerlöf-lajvet ”Gästabudet på Fors”. Är för närvarande även kassör i föreningen LRS styrelse.

 


Hugo Byvald

Sjukvård och säkerhet samt en av två trygghetsvärdar
hugo <at> varvaros.se
Hugo läser femte året på läkarutbildningen i Göteborg. Han har lajvat sedan 2010, med varierande intensitet. Han är för närvarande sekreterare i föreningen LRS som arrangerar lajvet.


Johan Falk
Transporter
johan <at> varvaros.se
Bor på landet utanför Gråbo. Har lajvat med föreningen LRS i ett antal år nu och kommer att ha ansvar för transporter av folk och utrustning under lajvet.

Trygghetsvärdar

Dessa kan som grupp nås på trygghetsvardar <at> varvaros.se


Namn:
Hugo Byvald
Roll: Kyrkoriddare i den tillresta kyrkliga gruppen
E-post: hugo <at> varvaros.se
Presentation: 
Hugo läser femte året på läkarutbildningen i Göteborg. Han har lajvat sedan 2010, med varierande intensitet. Han är för närvarande sekreterare i föreningen LRS som arrangerar lajvet.


Namn: 
Ellinor Claesson
Roll: Kringresande gårdsfarihandlare
E-post: ellinor@varvaros.se
Presentation:
Ellinor har 10år av lajv i baksätet, både som lajvare, gruppledare och arrangör. Hon har även yrkesmässig erfarenhet av att arbeta med människor i alla åldrar. Karaktären hon spelar kommer naturligt hålla sig flytande kring alla grupper i området och gör att hon är lätt att komma i kontakt med under lajvet.

Övriga funktionärer och medhjälpare:


Martin Varg
Säkerhet och sjukvård
varg <at> varvaros.se
21 år som aktiv lajvare. Är en mångsysslare vad gäller lajv-genrer och hantverk. Har dragit i stora grupper (över 45 pers), så väl som mindre grupper (mindre än en handfull), varit funktionär, arrangör och mycket annat genom åren. Har tagit fram merparten av den säkerhetsrelaterade informationen till det här lajvet.


David Bjälvegård

david <at> varvaros.se
Var med och grundade kampanjen samt skapade spelvärlden tillsammans med Karl. Är dock ledig från arrangerandet i år p.g.a. schematekniska skäl.

Mattias Tausson
mattias <at> varvaros.se
Fotograf & alltiallo.

Torbjörn Wictorin
torbjorn <at> varvaros.se
Arbetar för närvarande på att utveckla vår framtida deltagardatabas tillsammans med Karl.